Mokka BNPL a încheiat un parteneriat cu platforma de e-commerce Seliton

Mokka BNPL a încheiat un parteneriat cu platforma de e-commerce Seliton

Mokka, primul furnizor de servicii Buy Now, Pay Later (BNPL/ Cumperi acum, plătești mai târziu) din România, a încheiat un parteneriat cu Seliton, una dintre cele mai avansate platforme de e-commerce din țară, cu experiență în domeniu de peste 15 ani. Parteneriatul strategic dintre cele două companii urmărește îmbunătățirea experienței de shopping a clienților prin oferirea unei soluții de plată flexibile, personalizate în funcție de preferințele fiecăruia. Totodată, plata amânată Mokka pune la dispoziția retailerilor online din portofoliul Seliton un instrument eficient atât pentru creșterea valorii coșului de cumpărături, cât și pentru fidelizarea cumpărătorilor și facilitarea accesului lor la produse din categoria premium.

„Ne bucură parteneriatul încheiat cu Mokka pentru că astfel putem oferi clienților noștri opțiuni financiare care ajută la dezvoltarea business-ului lor. An de an, am integrat funcționalități care ne-au transformat într-o platforma all-in-one, de la integrări la cheie cu companii de curierat și instrumente de plată securizate, la sistem de depozit propriu, functionalități pentru comerțul internațional și B2B. Cum cererea de microcreditare este tot mai ridicată, ne-am dorit ca prin parteneriatul cu Mokka să răspundem necesităților unui segment important de clienți”, spune Georgi Mirchev, CEO Seliton România.

„Prin parteneriatul cu Seliton avem oportunitatea să oferim unui număr însemnat de retaileri on-line un produs financiar performant, cu o tehnologie în continuă dezvoltare. Mokka aduce avantaje semnificative comercianților, pentru că are capacitatea de a crește vânzările, gradul de loializare și, în același timp, scade rata de abandon la ckeck-out. Mokka BNPL susține decizia de cumpărare rapidă. Clienții magazinelor trebuie să se gândească doar cum să împartă suma în rate cât mai convenabile”, explică Alexandru Balaci, CEO Mokka România.

Adoptarea plății alternative BNPL are un impact major asupra comerțului online și celui din magazine fizice, oferind multiple oportunități retailerilor. Pe lângă creșterea vânzărilor și a valorii medii a coșului de cumpărături, comercianții care au integrat BNPL au reușit să atragă noi clienți, mai ales din rândul tinerilor cumpărători. Opțiunea de plată Cumperi acum, plătești mai târziu este foarte populară în rândul generațiilor Millennials și Gen Z, grupuri demografice pentru care flexibilitatea plății și accesul rapid la microcreditare sunt elemente foarte importante. Creșterea gradului de satisfacție al clienților conduce la achiziții repetate și la fidelizarea cumpărătorilor. „Studiile interne arată că rata clienților care au făcut cumpărături repetate cu Mokka ajunsese, la finalul anului trecut, la 60%”, mai spune Alexandru Balaci.

Mokka BNPL este folosită de utilizatorii din România în primul rând pentru finanțarea cumpărăturilor cu valoare mare (spre exemplu mobilă). Electronicele și electrocasnicele ocupă a doua poziție în topul produselor cumpărate cu Mokka BNPL, în timp ce segmentul de Fashion, care urmează în acest clasament „are potențialul de a deveni numărul 1 între produsele achitate cu Buy Now, Pay Later”, subliniază CEO-ul Mokka România, Alexandru Balaci.

  

Despre Mokka

Mokka este un serviciu de top Buy Now Pay Later (BNPL), care operează în Polonia, România și Bulgaria, oferind soluții de finanțare BNPL online și offline pentru comercianți și consumatori.

Mokka a dezvoltat soluții de plată BNPL inovatoare și flexibile, oferind clienților opțiunea de a cumpăra acum în magazinele online și offline și de a plăti alegând cele mai convenabile planuri de plată, care variază de la 30 de zile la 24 de luni.

Mokka a încheiat parteneriate cu peste 1,500 de retaileri de top din regiune, din cele mai populare categorii, precum modă, încălțăminte, articole pentru copii, electronice, bijuterii, mobilier, călătorii și altele. Comercianții care activează această metodă de plată înregistrează rate de conversie mai mari, o creștere a valorii medii a coșului de cumpărături și o apreciere a vânzărilor incrementale, consolidând în același timp loialitatea consumatorilor.

Mokka cooperează în Europa Centrala și de Est cu Lensa, Reserved, Boutique Mall Optiblu, F64, Somproduct, Aosom, CCC, Humanic, Office Shoes, Diverse, Savicki, W. Kruk și mulți alții.  Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe www.mokka.ro.

Despre Seliton

Seliton este cea mai puternică și intuitivă  platformă de magazine online din România, cu peste 15 ani de dezvoltare continuă. Concepută pentru a vinde produsele retailerilor pe mai multe piețe, platforma oferă integrări și automatizări cu curierii, procesatorii de plată, ERP și depozitare.

Platforma Seliton este potrivită pentru întreprinderile mici, mijlocii și mari. Datorită scalabilității și stabilității sale unice, magazinul online Seliton funcționează perfect pentru orice model de afaceri și industrie. Orice ai vinde, cu Seliton este ușor să crești!

Mai multe informații sunt disponibile pe www.seliton.ro.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0