Money Chat Podcast revine din 1 februarie cu un nou sezon de educație financiară

Money Chat Podcast revine din 1 februarie cu un nou sezon de educație financiară

Raiffeisen Bank lansează începând cu 1 februarie noul sezon Money Chat Podcast, disponibil pe toate platformele de streaming audio. Podcastul, premiat în 2021 cu bronz la categoria Best Brand Podcast în cadrul Webstock, este răspunsul băncii la nevoia constantă de educație financiară.
În cele zece episoade ale celui de-al doilea sezon, fiecare invitat va dialoga pe teme financiare cu omul de radio, Andreea Remețan. Subiectele abordate vor fi diverse: de la cum sa-ți trăiești viața fără bani cash în buzunar până la siguranța plăților online sau cum să-ți sporești veniturile. Toți invitații Money Chat Podcast fac parte din echipa de profesioniști ai Raiffeisen Bank și fiecare dintre aceștia vor împărtăși cu noi sfaturi valoroase pentru sănătatea financiară.

În cel de-al doilea sezon Money Chat Podcast, ne-am dorit să-i ascultați pe colegii noștri din bancă, buni profesioniști cu informații financiare practice, utile și ușor de înțeles. Este limpede că în ultimii ani publicul din România a început să fie mult mai conștient de importanța educației financiare și a devenit mult mai informat. Sperăm ca și cele zece episoade să fie gustate de ascultători ca un aperitiv financiar valoros pentru aceștiaa declarat Laura Mihăilă, Director de Marketing, Comunicare&User Experience la Raiffeisen Bank.

Timp de zece săptămâni, vă așteaptă câte un nou episod de podcast în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 12:00, pe toate platformele de streaming audio. Money Chat Podcast este parte din platforma de educație financiară Money Bistro a Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank Romania, o bancă universală de top, este activă pe piața bancară din România de 25 ani și servește peste 2,3 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are 4900 de angajați, 295 unități, 1131 ATM&MFM și 27.000 POS-uri.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0