MPR PARTNERS ALĂTURI DE CUMPĂRĂTORUL UNUI PARC SOLAR DE 45MWP, ÎNTR-O TRANZACȚIE DE 83 MILIOANE DE EURO

MPR PARTNERS ALĂTURI DE CUMPĂRĂTORUL UNUI PARC SOLAR DE 45MWP, ÎNTR-O TRANZACȚIE DE 83 MILIOANE DE EURO

MPR|Partners a asistat V-Ridium în recenta achiziție a unui parc solar de 45 MWp aflat în județul Giurgiu, ca parte a strategiei de expansiune a companiei portugheze istată a bursă GreenVolt.

MPR|Partners a fost implicată în toate etapele proietului, incluzând întocmirea unui due diligence complex, participare în procesul de ofertare, structurarea tranzacției, negocierea documentelor tranzacției și toate celelalte aspecte privind fuziuni & achiziții. Implicarea a inclus asistență și consiliere privind finanțarea și refinanțarea proiectului de partea împrumutătorului.

Echipa care a furnizat asistență de drept societar, fuziuni & achiziții, reglementare, energie, finanțare, drept imobiliar și autorizare a fost coordonată de partener Dana Rădulescu și compusă din partener Daniel Alexie, avocați seniori Diana Borcean și Flavia Ștefura, precum și avocații Oana Săvulescu și Sonia Benga. Partener fondator Alina Popescu a coordonat toate aspectele de antitrust și investiții străine directe ale tranzacției.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0