NNDKP acordă asistență juridică către CANCOM SE în legătură cu achiziția K-Businesscom-Group, cu prezență în România

NNDKP acordă asistență juridică către CANCOM SE în legătură cu achiziția K-Businesscom-Group, cu prezență în România

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a făcut parte din echipa internațională de avocați ce a acordat asistență juridică către CANCOM SE, una dintre cele mai importante companii de servicii integrate de IT din Germania, în ceea ce privește achiziția K-Businesscom-Group și a tuturor filialelor sale, principalul furnizor de soluții și servicii TIC din Austria. Tranzacția va crea una dintre cele mai importante corporații IT din regiunea DACH.

Serviciile de consiliere juridică oferite de NNDKP au constat în realizarea analizei de due diligence în ceea ce privește filiala K-Businesscom-Group din România și activitatea acesteia în România. NNDKP a făcut parte din grupul de firme de avocatură care au asistat cumpărătorul în tranzacție, alături de Heuking Kühn Lüer Wojtek (Germania) și DORDA (Austria), membre a World Services Group (WSG), una dintre cele mai importante rețele de firme de avocatură din întreaga lume. 

Echipa internațională de avocați a fost coordonată de Boris Dürr, Partener, Heuking Kühn Lüer Wojtek. Echipa NNDKP implicată în proiect i-a inclus pe Adina Chilim-Dumitriu (Partener), Cristian Dranca (Counsel), Alexandru Aman (Counsel) și Voica Lupașcu (Asociat), din cadrul practicii de Corporate/M&A. 

Tranzacția completează portofolilul proiectelor de fuziuni și achiziții în care NNDKP a fost implicată în ultimele luni, în industrii precum energie și resurse naturale, sectorul alimentar și agribusiness, tehnologie și IT, transport și logistică și servicii medicale. NNDKP are o istorie impresionantă de proiecte de succes derulate în peste 30 de ani, acordând asistență în tranzacții cu o valoare cumulată de zeci de miliarde de euro, inclusiv în proiecte care au definit piața de business locală.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0