NNDKP, în topul clasamentelor Chambers and Partners Europe, ediția 2023

NNDKP, în topul clasamentelor Chambers and Partners Europe, ediția 2023

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) obține poziții de top în ediția 2023 a ghidului Chambers Europe, publicată recent. NNDKP se bucură de reconfirmarea poziției sale de lider al pieței de avocatură de business din România, fiind inclusă în clasamentele realizate pentru toate cele 9 arii de practică cercetate în România, respectiv Banking & Finance, Competition/Antitrust, Corporate/M&A, Dispute Resolution, Employment, Intellectual Property & TMT, Projects & Energy, Real Estate și Tax. 

Pentru activitatea desfășurată în 2022, NNDKP a obținut 6 clasări Band 1 și 3 clasări Band 2, în timp ce, la nivel individual, 18 avocați și consultanți au fost incluși în clasamentele realizate de ghid, fiind recunoscuți ca experți de top în ariile lor de practică.

În cadrul cercetării, clienții intervievați de analiștii Chambers & Partners cu privire la activitatea firmei în diverse arii de practică au apreciat că avocații NNDKP „oferă soluții echilibrate și bine documentate care îndeplinesc armonios atât cerințele legale, cât și cerințele business-ului”, iar „firma dovedește un angajament total față de calitatea și promptitudinea consultanței oferite”.

Mai mult, și în acest an NNDKP a fost inclusă de Chambers & Partners pe lista scurtă pentru premiul „Firma de Avocatură a anului în România”, distincție obținută de 6 ori de-a lungul timpului (2009, 2012, 2013, 2017, 2021 și 2022) de către firmă, o performanță unică la nivel local. 

NNDKP a fost inclusă în mod constant în clasamentele realizate de Chambers & Partners pentru România începând cu 2000, primul an pentru care publicația de prestigiu a analizat piața locală de avocatură.

Chambers & Partners este o publicație independentă care operează în 200 de jurisdicții, realizând cercetări imparțiale și clasamente anuale detaliate ale celor mai bune firme de avocatură din lume și ale profesioniștilor în drept, iar rezultatele analizei lor sunt considerate „standardul de aur” în domeniul juridic.

Ghidul Chambers and Partners Europe, ediția 2023 este rezultatul cercetării efectuate de către publicație în rândul caselor de avocatură active în Europa pe parcursul anului 2022, bazată atât pe studiu de piață independent, cât și pe feedback din partea clienților, pentru a evalua, printre altele, reputația, experiența și abilitățile tehnice ale avocaților, conduita profesională, orientarea comercială, serviciile oferite clienților și proactivitatea. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0