Noul CEO la producătorul și distribuitorul de înghețată Alpin 57 Lux este Mihaela Cuturescu

Noul CEO la producătorul și distribuitorul de înghețată Alpin 57 Lux este Mihaela Cuturescu

Începând cu 17 noiembrie 2021, Mihaela Cuturescu a fost numită în funcția de CEO al companiei Alpin 57 Lux, producător român de înghețată cu sediul în Sebeș, județul Alba. Anterior, Mihaela a ocupat pozitia de CFO al Alpin 57 Lux.  

Cu o experiență îndelungată în domeniu, de la înființarea sa în 1994, cu o creștere continuă și concentrare pe inovație, Alpin 57 Lux se numără printre jucătorii tradiționali de top în segmentele de înghețată, produse congelate și de patiserie. Alpin 57 Lux are peste 500 de angajați și produce peste 100 de sortimente de produse, sub 10 branduri, printre care cele mai populare sunt înghețata premium Transalpina, brandul de înghețată Fulg de Nea, foarte apreciat de consumatori, cornetul negru fiind câștigatorul titlului „Produsul Anului pentru inovatie în categoria înghețată” în 2021, înghețata cu număr redus de calorii Suplette și mărci de înghețată pentru copii, cea mai cunoscută fiind Tedi (brand cu licenta, aparținând Maspex Group Polonia). Din 2016, Alpin 57 Lux face parte din grupul internațional Food Union Group, jucător european important în industria de înghețată și produse lactate.

 „Sunt fericită și recunoscătoare pentru încrederea acordată, de a conduce echipa dedicată și pasionată a Alpin57Lux, în eforturile pe care le depune pentru a accelera creșterea companiei.  Am multe planuri să continui transformarea, precum și energie și determinare pentru acest nou capitol. Cred că trebuie să ne valorificăm punctele forte pe care le avem ca producător român cu tradiție de lungă durată, dar să și avem curajul să inovăm în permanență, în acest domeniu plin de viață și efervescență”, declară Mihaela Cuturescu, CEO Alpin 57 Lux parte a grupului de companii Food Union.

Mihaela Cuturescu are o experiență de peste 15 ani în corporate finance, cu expertiză semnificativă în procese specifice ciclului tranzacțiilor, de la inițiere până la implementare, în România. În ultimii 10 ani, Mihaela a fost Manager Transaction Advisory Services la EY (Ernst&Young) România, acumulând experiență în servicii de analiza diagnostic, finanțe corporative și  audit financiar extern în domenii ca: sănătate, energie și utilități, bunuri industriale, telecom sau FMCG. În 2016, an în care Alpin 57 Lux a fost preluată de trustul Food Union, Mihaela a devenit CFO în cadrul companiei.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0