O nouă tranzacție pe piața serviciilor medicale private: Zamfirescu Racoți Vasile & Partners, alături de fondatorul Clinicii Zetta în cooptarea a doi parteneri

O nouă tranzacție pe piața serviciilor medicale private: Zamfirescu Racoți Vasile & Partners, alături de fondatorul Clinicii Zetta în cooptarea a doi parteneri

O echipă de avocați ai Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP) a asigurat consilierea acționarului principal și fondatorului Clinicii Zetta, dr. Dragoș Zamfirescu, în procesul de vânzare-cumpărare de participații către doi noi parteneri de business.

Andreea Constantin, actualul director general al Clinicii Zetta și un manager cu experiență în domeniul serviciilor medicale, și dr. Sorin Daniel Nae, reputat medic chirurg plastician și doctor în științe medicale, s-au alăturat echipei Clinicii Zetta în calitate de parteneri prin achiziționarea de părți sociale. Extinderea structurii acționariale reprezintă un nou pas în proiectul de dezvoltare a clinicii. Concepută inițial ca un proiect de tip boutique in anul 2013, Clinica Zetta s-a extins prin profesionalismul și implicarea echipei medicale, devenind singura clinică privată din România și printre puține clinici din Europa unde se realizează intervenții de microchirurgie de mare complexitate.

„Ne bucurăm că am asistat Clinica Zetta în procesul de extindere a echipei de parteneri. Practica ZRVP de Healthcare & Pharma își consolidează prin această nouă tranzacţie poziția de jucător pe piața serviciilor juridice dedicate sectorului medical.”, a declarat Cătălin Micu, partener ZRVP.

Echipa de avocați, condusă de Cătalin Micu (partener) și susținută de Alina Cristea (avocat colaborator senior) și Alexandra Nania (avocat colaborator senior), a asistat Clinica Zetta în negocierea și redactarea tuturor documentelor tranzacției, ce au inclus aspecte de drept societar, comercial, fuziuni și achiziții, precum și aspecte de reglementare din domeniul medical.

Cu o practică de Healthcare & Pharma puternică, ZRVP consiliază furnizori de servicii medicale și producători de medicamente și dispozitive medicale cu privire la aspecte complexe de drept societar și fuziuni & achiziții, dreptul concurenței, proprietate intelectuală, protecția datelor, dreptul muncii, reglementare și dispute în domeniul medical. Firma are o echipă specializată de avocați care gestionează preponderent mandate din această arie de practică, coordonatorul departamentului fiind Cătălin Micu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0