Pedro Construct lansează brandul ARQA sub care va desfășura de acum înainte toate dezvoltările imobiliare

Pedro Construct lansează brandul ARQA sub care va desfășura de acum înainte toate dezvoltările imobiliare

Asocierea dintre fondatorul Pedro Construct, Petre Niculae și omul de afaceri Florin Ababe, aduce pe piață un nou dezvoltator imobiliar, cu capital 100% românesc, sub numele ARQA.

La 30 de ani de existență, Pedro Construct a decis să treacă la nivelul următor și să pornească o nouă linie de business, care vine cu o schimbare de viziune și de strategie pentru toate proiectele următoare. Prin asocierea sa cu Florin Ababe, Petre Niculae a început deja prima dezvoltare sub brandul ARQA – odată cu lansarea ARQA Jolie Village, un ansamblu rezidențial premium din zona de Nord a Capitalei. Din structura de management ARQA, va face parte și Lucia Niculae, care va ocupa funcția de Chief Investment Officer.  

 “Construim pentru viitor! Suntem aici de trei generații și vom fi prezenți cel puțin încă trei generații. Proiectele noastre și anii de experiență ne arată încrederea pe care ne-au acordat-o clienții noștri în tot ceea ce facem. ARQA este proiectul viitorului, prin care Pedro Construct, se angajează să ofere pieței imobiliare, prin dezvoltările sale, noi standarde și valori”, declară Petre Niculae, fondatorul Pedro Construct.  

ARQA pregătește investiții majore în piața de real estate pentru anii următori, demers care a început deja cu investiția de peste 20 de mil. Euro în ARQA Jolie Village, primul proiect rezidențial din portofoliul ARQA. Investițiile vor continua anul acesta cu încă două ansambluri în zona de Vest a Bucureștiului.

În următorii 5 ani, ARQA are proiectate deja aproximativ 5.000 de unități locative în proiecte din București și analizează mai multe terenuri în principalele orașe din țară. 

“Mă onorează asocierea cu Petre Niculae și mă bucur să anunțăm, astăzi, împreună, intrarea pe piață a ARQA, companie prin care vom duce mai departe toată experiența și expertiza Pedro Construct, un constructor de la care am învățat atât de multe. ARQA este o afacere 100% românească ce va fi o referință pentru dezvoltările din țara noastră și ne dorim să ducem conceptele noastre și la nivel international”, spune Florin Ababe, CEO-ul ARQA. 

Florin Ababe este inginer de profesie și are o vastă experiență în antreprenoriat, activând încă din anul 2001 în domenii precum construcții, piețe financiare, telecomunicații și tranzacționarea metalelor prețioase. 

ARQA – Proiectele viitorului

Pedro Construct, una dintre cele mai mari companii de construcții din România, a fost fondată în 1993 și a construit de-a lungul celor 30 de ani de activitate, sub managementul fondatorului Petre Niculae, clădiri rezidențiale și clădiri de birouri și spații comerciale, familia Niculae construind peste 10.000 mii de locuințe, cu o suprafață totală de aproximativ 1 milion de metri pătrați.  

Printre cele mai cunoscute ansambluri rezidențiale din București se numără: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19 Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments, iar pe lista de clădiri office regăsim Politehnica Business Tower. 

“Mă bucur să mă implic și în afacerea ARQA – păstrându-mi în continuare și rolul de Business Development Manager în cadrul Pedro Construct – care duce experiența companiei tatălui meu mai departe, într-o formulă complexă și cu o viziune către viitor, calitate, sustenabilitate și noi comunități, prin care crește calitatea vieții urbane. 

Proiectele ARQA sunt adaptate tuturor nevoilor curente ale rezidenților și au facilități și beneficii excelente, soluții energetice, un design contemporan, inovație prin noi tehnologii și nu în cele din urmă cu o construcție premium, așa cum ne-a obișnuit expertiza Pedro Construct”, explică Lucia Niculae, Chief Investment Officer ARQA. 

Lucia Niculae a absolvit Facultatea de Marketing și Management și este antreprenor încă din anul 2008. Din 2018, Lucia a început să investească în domeniul real estate și gestionează propriul portofoliu de proprietăți.

 ARQA are sediul central în București, dar își propune să se extindă în următorii ani la nivel național și internațional cu divizii de dezvoltare pe sectoarele comercial și rezidențial.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0