Piraeus Bank lansează cardul Visa Shop & Cash emis instant, care se poate obţine în 10 minute

Piraeus Bank lansează cardul Visa Shop & Cash emis instant, care se poate obţine în 10 minute

Madalina Teodorescu

Piraeus Bank România oferă în premieră un serviciu inovator care reduce timpul de emitere al cardului de debit Visa Shop & Cash de la 3 zile, la 10 minute. În fiecare sucursală Piraeus Bank România au fost instalate imprimante speciale, astfel încât cardul este emis pe loc, putând fi utilizat imediat pentru tranzacţii. Suma totală a investiţiei pentru echipamente şi training-ul angajaţilor s-a ridicat la 200.000 de euro.

“Timpul este important pentru fiecare dintre noi, de aceea Piraeus Bank gândeşte mecanisme prin care să îmbunătăţească experienţa clienţilor săi. Anul trecut a fost automatizată procedura de deschidere a contului curent, iar următorul pas firesc a fost emiterea instant. Această operaţiune dedicată cardului de debit Visa Shop & Cash, împreună cu cea mai rapidă deschidere de cont din piaţă şi serviciul winbank, subliniază orientarea către tehnologie a Piraeus Bank, prin care echipează clientul cu produsele de bază în numai 10 minute”, a declarat Mădălina Otilia Teodorescu (foto), Deputy Chief Executive Officer – Piraeus Bank România.

Cardul de debit poate fi obţinut de orice client care deţine un cont curent. Acesta păstrează toate caracteristicile existente până acum.

Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piaţa locală, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. În cei 14 ani de activitate pe piaţa din România, Piraeus Bank şi-a construit o reţea vastă de unităţi şi deserveşte peste 300.000 de clienţi.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienţă solidă pe segmentele produselor de retail banking şi IMM, precum şi pe zona pieţelor de capital, a investiţiilor bancare şi leasing–ului.

Piraeus Bank Group ocupă locul 1 în topul celor mai mari bănci din Grecia. Piraeus Bank Group este o companie internaţională, concentrată pe zona Europei de Sud-Est, prezentă în 10 ţări.

 

Autor: Cristian Pavel

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0