-->

IPSO Agricultură s-a mutat în casa nouă de la Mogoşoaia

IPSO Agricultură s-a mutat în casa nouă de la Mogoşoaia

O agricultură performantă nu se poate face decât cu maşini şi utilaje performante. E deja un truism pe acre fermierii cu devărat de top l-au pus în aplicare deja de cel puţin două decenii. În aceste condiţii nu e de mirare că afacerile marilor importatori şi distribuitori de maşini agricole merg ca unse. O dovedesc cifrele de afaceri şi statisticile de vânzări şi, evident dezvoltarea vizibilă a acestor companii.
Recent, unul dintre jucătorii de top din domeniu, IPSO Agricultură s-a mutat în casă nouă, inaugurându-şi sediul din Mogoșoaia. Investiție recent finalizată a fost de de două milioane de euro.
”România deține cea de-a șasea suprafață agricolă din UE, având un rol cheie atât prin poziția geografică, cât și prin direcția de dezvoltare. Această direcție se va realiza prin disciplină și prin respectarea unor proceduri specifice precum perioada de fertilizare, perioada dintre recoltat și semănat și cea de prelucrare a solului pentru sezonul următor, norme care vor împinge agricultorul român pe calea performanței și a optimizării. Și aici, noi, IPSO Agricultură, alături de partenerii noștri, avem datoria de a vă oferi soluții pentru astăzi, dar mai ales pentru mâine”, a declarat, în cadrul evenimentului de inaugurare, directorul general al IPSO România, Arnaud van Strien.
Noua clădire IPSO a fost construită pe vechea locație a sediului central al companiei: Şos. București- Târgoviște Nr. 174 D, Mogoșoia, jud. Ilfov. Sediul se desfășoară pe un teren cu o suprafață totală de 12.600 mp și include o clădire de birouri, atelier, magazie de piese de schimb, showroom comercial și centru de formare plus 75 de locuri de parcare. Construcția a durat aproape un an. Construcția sediului de la Mogoșoaia face parte dintr-un program de investiții în valoare de 15 milioane de euro, pentru deschiderea de noi puncte de lucru în toată țara. Anul acesta compania va mai deschide un sediu la Roman (județul Neamț), după ce în septembrie 2014 a fost inaugurat un sediu nou la Timișoara (județul Timiș). Sediile fac parte dintr-o rețea de 8 centre regionale principale și 7 puncte de lucru secundare IPSO, care oferă soluții complete pentru agricultură: distribuție de mașini și utilaje, piese de schimb și service.
Compania IPSO este parte a grupului francez Monnoyeur, unul dintre cei mai mari distribuitori de utilaje de construcții și de echipamente agricole, cu o rețea de puncte de lucru extinsă în 9 țari, cele mai multe in Europa. IPSO Agricultură oferă soluții integrate producătorilor agricoli din Romania, piese de schimb, service în camp și pregătirea operatorilor. Mărcile pe care le deține în portofoliu confirmă forța pe care o are compania în domeniu și reputatia pe care a reușit să și-o construiască din 1996 până în prezent. IPSO Agricultură este importator unic autorizat al mașinilor și utilajelor John Deere, cel mai mare producător de utilaje agricole la nivel mondial. În paleta de furnizori se numără și alte mărci de renume, precum Manitou, Kuhn, Bednar FMT, Fliegl, Pichon, Perard, Kemper, Zurn, Geringhoff, Grasdorf, Laforge, ceea ce face din IPSO Agricultură cel mai important distribuitor de mașini și utilaje din România.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0