Premiile Galei e-Finance, ediția a XVII-a, 3 februarie 2020

Premiile Galei e-Finance, ediția a XVII-a, 3 februarie 2020

Într-o însorită şi neaşteptat de primăvăratecă zi de început de februarie, revista Piaţa Financiară şi trustrul de presă Finmedia au organizat, conform tradiţiei, o nouă ediție a Galei Premiilor e-Finance. Este cea de-a XVII-a ediție a unei manifestări care a devenit în timp un reper în agenda piețelor de profil, un eveniment care trage linie și recompensează cu distincții binemeritate cele mai ambițioase, inspirate, complexe și inovatoare proiecte din anul precedent din zona de convergență a sectoarelor IT&C și financiar-bancar. Într-un moment de îngrijorări ce privesc afacerile în general, este reconfortant să aflăm împreună care au fost performanțele punctuale ale anului 2019, cine a ajuns la ținta propusă, ce și cât s-a construit pentru a pava calea spre rezultate bune în 2020.

Masa rotundă din deschiderea evenimentului, moderată de Ciprian Păltineanu, Managing Partner & Principal Investor IHC, a avut o temă extrem de generoasă, „Soluții IT pentru serviciile financiare și transformarea digitală”, la care au participat ca speakeri invitaţi: Eugen Schwab–Chesaru, Vicepreședinte Pierre Audoin Consultants, parte a Teknowlogy Group; Zoltan Ratz, Managing Director, DXC SEE; Adrian Victor Vevera, Director Tehnic, ICI București; Răzvan Rusu, Director General, Leader Team; Cristian Mustață, Head if Digital Strategy, BCR; Liviu Drăgan, Founder & CEO, Druid.

A urmat sesiunea de premiere, în cadrul căreia directorul revistei Piața Financiară, Mihai Săndoiu, a acordat premiile e-Finance pentru categoriile:

 1. e-RISK> Leader Team Broker, pentru cea mai completă poliță de asigurare de acest tip disponibilă în piața românească acoperă atacurile cibernetice.
 1. e-EDUCATION > BRD, pentru lansarea Mindcraft Academy.
 2. e-GROWTH > Garanti BBVA, pentru cea mai mare creștere a numărului de tranzacții pe platforma de mobile banking.
 1. e-STARTUP > Finqware pentru cel mai promițător startup, care sub sintagma Open Banking at work, Finqware.
 2. e-PARTNERSHIP > Tremend, pentru parteneriatul strategic cu Mastercard.
 3. e-PARTNERSHIP > Alpha Bank, pentru integrarea programelor de plată în rate și a programului de loialitate Alpha Shop cu platforma de plăți a Symphopay.
 1. e-PARTNERSHIP > Alpha Bank, pentru serviciul de transfer instant al banilor pe card realizat în parteneriat cu Netopia Payments.
 2. e-INITIATIVE > Libra Internet Bank, pentru introducerea în mod gratuit a Serviciului Plăți Instant în oferta pentru persoanele fizice
 3. e-SOLUTIONS > Sodexo Pass România, pentru lansarea soluției / aplicației Apple Pay.
 4. e-SOLUTIONS > Transfond SA, pentru lansarea serviciului Plăți Instant.       
 5. e-PRODUCTS > Bancai Transilvania, pentru produsul BT Pay Contactless Cash.
 6. e-PRODUCTS > Libra Internet Bank, pentru semnătura electronică pusă la dispoziție persoanelor juridice.
 7. e-PRODUCTS > New Business Dimensions, pentru produsul BIND. 
 8. e-PAYMENTS > Banca Comercială Română, pentru lansarea soluției de plată cu telefonul mobil George Pay. 
 9. e-PAYMENTS > BRD, pentru platforma My BRD Mobile.
 10. e-AI > Druid Soft, o companie focusată pe inteligență artificială, chatbot-ul Druid, în esență un asistent virtual.
 11. e-PEOPLE > Teodor BLIDĂRUŞ, un antreprenor cu peste 20 de ani de experienţă în zona IT & C , care a condus la lansarea tehnologiei serviciilor financiare pentru bănci şi companii de asigurări din România şi din întreaga lume. .

Partenerii evenimentului au fost: GARANTI BBVA, LIBRA INTERNET BANK, VERITAS, KEBA, LEADER TEAM.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0