Protecţie şi investiţii în acelaşi produs: Wise Plan de la Metropolitan Life

Protecţie şi investiţii în acelaşi produs: Wise Plan de la Metropolitan Life

Metropolitan Life a lansat un nou tip de asigurare – Wise Plan, care este o soluţie de asigurare cu componentă de investiţii care oferă românilor protecţia flexibilă şi personalizată stilului lor de viaţă şi oportunitatea de a economisi şi investi, oferind bonusuri pentru evenimente fericite (căsătorie, naştere, admitere facultate).

Soluţia de protecţie cu un plan de investiţii pe termen lung, cu o primă ce porneşte de la 150 de lei pe lună, oferă clienţilor bonusuri unice pentru evenimentele fericite din viaţa lor şi pentru evenimentele asigurate care nu se întâmplă, începând din al cincilea an de contract sau până la 5% bonus în funcţie de valoarea primei de asigurare plătite.
Emilia BUNEA, CEO, METROPOLITAN Life, a precizat că această nouă asigurare combină cele două necesităţi (protecţie şi economisire), dar are şi componenta de investiţii, subliniind ca Wise Plan este un produs de investiţii pe termen lung, recomandând o perioadă de minim 6 ani. Cele patru pachete de protecţie – Energic, Activ, Responsabil şi Echilibrat, care pot fi ataşate produsului pentru a maximiza beneficiile asigurării – sunt flexibile şi personalizate în funcţie de stilul de viaţă al clienţilor, incluzând beneficii dedicate necesităţilor specifice ale fiecărei categorii de clienţi.
Soluţiile de protecţie asigură suport în situaţii nefericite cum ar fi deces şi invaliditate permanentă rezultată în urma unui accident, fracturi şi arsuri, accidente ce necesită spitalizare şi intervenţii chirurgicale.
Clienţii soluţiei Wise Plan, unică pe piaţa de asigurări locală, primesc bonusuri de 50% din prima anuală atunci când se căsătoresc, când se naşte un copil sau atunci când copilul merge la facultate. Totodată, aceştia beneficiază de 30% protecţie suplimentară după 5 ani de contract, de bonusuri pentru a sărbători evenimentele asigurate care nu au avut loc, precum şi bonusuri de loialitate începând din al şaselea an de contract.
Prima minimă pentru soluţia completă Wise Plan porneşte de la 150 de lei pe lună, însă clienţii ar putea decide să investească 200 de lei pe lună pentru construirea viitorului dorit sau 250 de lei pe lună dacă adaugă unul dintre cele patru pachete de protecţie disponibile, asigurând astfel premisele alegerilor bune pentru viitor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0