Raiffeisen Bank da startul unei noi ediţii a programului de finanţare pentru antreprenori “factory by RAIFFEISEN BANK”

Raiffeisen Bank da startul unei noi ediţii a programului de finanţare pentru antreprenori “factory by RAIFFEISEN BANK”

Raiffeisen Bank anunţa începerea înscrierilor pentru concursul de proiecte factory by RAIFFEISEN BANK, ediţia a doua. Înscrierile au loc pe platforma www.raiffeisenfactory.ro, în perioada 12 februarie –31 martie 2019. Prin acest program, banca oferă credite în valoare de până la 50.000 de euro antreprenorilor la început de drum.
Raiffeisen Bank încurajează înfiinţarea şi dezvoltarea de afaceri, iar antreprenorii selectaţi pentru finanţare vor beneficia de îndrumare şi după terminarea concursului, pentru că afacerile lor să devină sustenabile.
„Suntem la a doua ediţie a programului factory by RAIFFEISEN BANK şi venim în sprijinul antreprenorilor cu o ofertă nouă şi un pachet extins de beneficii, atât pentru cei care vor să pornească un business nou, cât şi pentru cei care îşi doresc să dezvolte un produs sau un serviciu inovator. Componenta financiară este importantă, dar la fel de important este sprijinul pe care îl oferim post-finantare, prin intermediul atelierelor interactive şi prin sesiuni gratuite de îndrumare. În felul acesta suntem alături de antreprenorii finanţaţi şi le oferim susţinerea noastă pentru a depăşi provocările cu care se pot confrunta în afacerile lor”, a spus Vladimir Kalinov, vicepreşedinte retail la Raiffeisen Bank.
După autentificarea pe platformă, fiecare participant trebuie să completeze formularul de înscriere, disponibil la secţiunea Înscrie un proiect. Etapa următoare va consta în evaluarea proiectelor de către specialiştii Raiffeisen Bank. Cei care ajung în ultima etapă a programului îşi vor putea susţine ideile de afaceri în fata specialiştilor băncii şi a unor anteprenori cu experienţă, care vor selecta apoi proiectele finanţate prin programul factory by RAIFFEISEN BANK din acest an.
Pentru a-şi putea construi sau dezvolta afacerile, antreprenorii găsesc pe www.raiffeisenfactory.ro o serie de resurse utile, menite să-i ghideze sau inspire pentru propriile afaceri, precum şi testimoniale video cu o parte dintre antreprenorii finanţaţi în prima ediţie a programului, care vin cu recomandări şi idei noi. De asemenea, în secţiunea Despre concurs sunt toate informaţiile necesare participării la program.
În acest an, Raiffeisen Bank va acorda până la 100 de finanţări, de maximum 50.000 de euro fiecare, pentru susţinerea ideilor noi de afaceri sau a companiilor cu cel mult 5 ani de funcţionare care dezvoltă un produs său serviciu inovator. Participanţii la concurs au la dispoziţie un simulator de credite dedicat, pentru a identifica tipul de credit care li se potriveşte. Creditele pot fi de investiţii sau pentru activitatea curentă, cu termen de rambursare de până la 5 ani, un nivel avantajos de dobândă şi garanţii de la Fondul European de Investiţii, prin programul COSME. Însă primul pas este înscrierea unui proiect în programul factory by RAIFFEISEN BANK până la 31 martie, inclusiv.
Finanţările sunt acordate datorită Garanţiei puse la dispoziţie de către COSME şi de către Fondul European pentru Investiţii Strategice („FEIS”), stabilite în temeiul Planului de investiţii pentru Europa. Scopul FEIS este de a susţine finanţarea şi implementarea investiţiilor productive în cadrul Uniunii Europene şi respectiv de a asigura creşterea gradului de acces la finanţare.
Mai multe informaţii despre condiţiile de participare la programul factory by RAIFFEISEN BANK puteţi găsi în regulamentul concursului: https://www.raiffeisenfactory.ro/assets/regulament_factory_ed2_2019.pdf.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0