Raiffeisen Bank este cea mai bună bancă din România pentru servicii de Private Banking

Raiffeisen Bank este cea mai bună bancă din România pentru servicii de Private Banking

  • Ceremonia de acordare a premiilor Euromoney Global Private Banking 2024 a avut loc, recent, în Londra

Premiată în repetate rânduri de către unele dintre cele mai prestigioase publicații internaționale, Raiffeisen Private Banking primește reconfirmarea statutului Romania’s Best International Private Bank la evenimentul Euromoney Global Private Banking Awards 2024.

”Distincția aceasta reflectă angajamentul nostru continuu față de excelența în serviciile financiare. De mai bine de 10 ani, Raiffeisen Private Banking se menține lider în profesionalism, inovație și soluții financiare la cele mai înalte standarde. În tot acest timp, am rămas aproape de nevoile clienților noștri, oferindu-le acces la cele mai noi tendințe din piața financiară. Suntem onorați de încrederea cu care suntem investiți atât din partea Euromoney, cât și din partea clienților. Profesionalismul echipei, capacitatea de adaptare și modul în care abordăm parteneriatul cu clienții noștri sunt elementele cheie care ne susțin performanțele” spune Andra Ion, Director Planificare Financiară Personală, Raiffeisen Bank România.

Lansată în 2012, Direcția Private Banking din cadrul Raiffeisen Bank România oferă unele dintre cele mai apreciate servicii de profil, cu un nivel ridicat de expertiză la nivel local, cât și internațional. 

”În 2023, încrederea primită din partea clienților noștri a condus la creșterea activelor totale aflate în administrarea segmentului Private Banking cu mai mult de 140 milioane euro față de finalul anului precedent. Totodată, ne-am diversificat oferta prin lansarea unui nou fond de învestiții local, Raiffeisen Euro Flexi, și am îmbunătățit călătoria investițională a clienților de Private Banking prin introducerea unei game extinse de instrumente financiare cu expunere pe piețele internaționale și axate pe sustenabilitate” spune Alexandru Cristescu, Director, Raiffeisen Private Banking.

De asemenea, anul trecut, Raiffeisen Private Banking a lansat  platforma de socializare și informare ”Business Club Events”. În colaborare cu specialiști ai Grupului Raiffeisen și în parteneriat cu reprezentanți ai industriilor cheie ale economiei românești, sub umbrela acestui concept au fost organizate mai multe evenimente dedicate exclusiv clienților Private Banking.

Cu sediul central în București și birouri în cele mai importante orașe din țară, echipa Private Banking din cadrul Raiffeisen Bank România este atent selecționată și pregătită să ofere soluții de calitate pentru nevoile specifice ale clienților de Private Banking. 

În prezent, Direcția administrează active în valoare totală de peste 1,5 miliarde de euro, oferindu-le clienților pe care îi deservește acces la un univers investițional extins, ce cuprinde fonduri de investiții locale, fonduri de investiții internaționale, obligațiuni guvernamentale și obligațiuni corporative. 

Euromoney Private Banking Awards este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din industrie, recunoscând excelența și inovația în domeniul serviciilor bancare la nivel global. De mai bine de 20 de ani, programul evaluează serviciile de Private Banking din întreaga lume. După primirea candidaturilor, un juriu format din cercetători și editori determină câștigătorii premiilor la nivel de țară, iar un juriu extern format din experți în Private Banking evaluează premiile globale. Punctajul juriului, împreună cu informațiile oferite de echipa editorială Euromoney, determină câștigătorii premiilor regionale și globale. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0