Redport Capital începe construcția pentru Faza III din proiectul The Level Apartments

Redport Capital începe construcția pentru Faza III din proiectul The Level Apartments

Redport Capital, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori rezidenţiali autohtoni, activi în Nordul Bucureştiului, cu o viziune pe termen lung asupra zonei Dămăroaia – Străulești, anunță startul lucrărilor la Faza III a proiectului The Level Apartments, ca urmare a obținerii autorizației de construcție. Conceput drept un ansamblu rezidențial smart și sustenabil, prin respectarea standardelor nZEB actuale, proiectul este dezvoltat în patru faze, cu un total de 500 unități și cu o investiție totală de 60 milioane euro.
Faza III a proiectului The Level Apartments, localizat în Nordul Bucureștiului, în imediata proximitate a sediului OMV-Petrom, se va întinde pe o suprafață construită supraterană de aproximativ 10.000 de metri pătrați. Până la sfârșitul anului 2025 proiectul va oferi încă 105 apartamente de tip studio, de două, trei și, în premieră pentru proiect, de patru camere, dintre care peste 70% sunt deja pre-contractate. Ansamblul va dispune de 136 locuri de parcare în regim subteran și suprateran și peste 300 mp de zonă comercială și dedicată serviciilor, care va deservi atât viitorilor rezidenți, dar și celorlalți locuitori ai cartierului.
“După succesul răsunător al primelor două faze, am decis să accelerăm planurile de dezvoltare în cadrul Redport Capital. Acest proiect ambițios, inițiat în 2017, reflectă încrederea noastră în potențialul zonei Dămăroaia – Străulești, iar odată cu finalizarea primei faze a proiectului, această zonă s-a transformat într-un punct de interes major pentru dezvoltarea rezidențială din București. Succesul obținut cu Level I și Level II confirmă aprecierea pentru standardele noastre ridicate de calitate și prețurile competitive. The Level Apartments III reprezintă un nou capitol în povestea proiectului, aducând îmbunătățiri semnificative din punct de vedere tehnologic și consolidând angajamentul nostru pentru sustenabilitate, oferind totodată acces facil la facilități moderne.” declară Cosmin Savu – Cristescu, CEO al Redport Capital.
Valoarea investiției în Faza III depășește 13 milioane de euro, ce va fi finantata din fonduri proprii și finanțare bancară aprobată de către First Bank, aceasta din urmă acoperind 8.700.000 euro, dintre care 1 milion de euro sunt dedicați liniei de credit pentru TVA.
„Am ales să colaborăm cu First Bank datorită relației solide și de încredere pe care am construit-o împreună. Suntem încântați de deschiderea și disponibilitatea băncii de a ne sprijini în dezvoltarea proiectului The Level Apartments. Această colaborare strânsă și transparentă subliniază angajamentul nostru față de succesul proiectului și ne întărește încrederea de a continua să dezvoltăm pentru viitorul comunității.” declară Oriol Casellas Deig, CFO al Redport Capital.

Având în vedere cererea ridicată din partea clienților, compania lucrează deja la documentația necesară pentru obținerea autorizației de construire pentru Faza IV a proiectului The Level Apartments, cu obiectivul de a începe construcția în ultima parte a acestui an. Faza IV va include peste 200 de apartamente, iar odată finalizate toate cele patru faze, valoarea totală a investiției va depăși 60 milioane de euro.
Despre The Level Apartments, Faza III
The Level Apartments se remarcă prin calitatea excepțională a produsului livrat clienților săi, realizat cu atenție deosebită la detalii, oferind finisaje premium, fațadă ventilată, sistem de climatizare ascuns în tavan și încălzire în pardoseală. Proiectul îndeplinește toate cerințele nZEB, având o performanță energetică ridicată datorită utilizării celor mai bune soluții pasive și generării unei părți semnificative din energia necesară funcționării prin panouri solare și fotovoltaice montate pe acoperiș. Aceste măsuri contribuie la reducerea amprentei de carbon a clădirii și la diminuarea costurilor de întreținere pentru viitorii proprietari.
Proiectul se aliniază la cele mai recente dezvoltări tehnologice pentru a oferi o experiență rezidențială deosebită. În acest sens, în cea de-a III-a Fază sunt incluse facilități avansate de tip full smart house, care permit controlul automatizat și interconectat al diferitelor funcții ale locuinței. De asemenea, acesta este conceput cu spații verzi generoase și grădini private la nivelul parterului, adăugând un plus de confort și relaxare pentru rezidenți.

THE CONCEPT a fost desemnat vânzătorul exclusiv, iar expertiza lor în piața imobiliară și abordarea orientată către satisfacerea nevoilor clienților contribuie deja la succesul acestei faze a proiectului The Level Apartments.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0