REPORTING CENTER ÎNFIINȚEAZĂ O FUNCȚIE NOUĂ PENTRU A ȚINE PASUL CU DIGITALIZAREA ACCELERATĂ IMPUSĂ DE AUTORITĂȚI ȘI O NUMEȘTE PE GETA ALECU ÎN FUNCȚIA DE CHIEF PRODUCT OFFICER

REPORTING CENTER ÎNFIINȚEAZĂ O FUNCȚIE NOUĂ PENTRU A ȚINE PASUL CU DIGITALIZAREA ACCELERATĂ IMPUSĂ DE AUTORITĂȚI ȘI O NUMEȘTE PE GETA ALECU ÎN FUNCȚIA DE CHIEF PRODUCT OFFICER

Pentru a ține pasul cu procesul amplu de digitalizare inițiat de autorități și pentru a deservi mai bine clienții cu soluții de tip RegTech, compania Reporting Center, înființată de antreprenoarea Elena Unciuleanu în urmă cu peste opt ani, a trecut printr-un proces de reorganizare care a vizat crearea unui nou rol, de Chief Product Office, în care a fost numită Geta Alecu.

Geta Alecu va gestiona produsul principal al companiei, respectiv platforma de Raportare Elite. Folosită inițial de bănci pentru transmiterea raportărilor către BNR, Ministerul de Finanțe și ANAF, soluția software de la Reporting Center – Elite Reporting Platform – este configurată acum și pentru contribuabilii mici, mijlocii și mari, cu componentele raportării SAF-T și RO e-Factura, disponibile în Cloud sub formă de SaaS.  

Îmi propun să vin cu energie creatoare și forță de muncă astfel încât să ținem pasul cu schimbările continue ale pieței. Cu o echipă de oameni talentați și o cultură care încurajează excelența, știu că ne vom atinge obiectivele ambițioase„, a declarat Geta Alecu, Chief Product Officer la Reporting Center.

Crearea noii poziții în cadrul companiei a fost necesară ca urmare a procesului de digitalizare rapidă a instituțiilor din România. Dacă anul trecut în ianuarie, Autoritatea Națională de Administrare Fiscală impunea introducerea unei noi raportări (SAF-T), anul acesta a debutat cu proiectul e-Factura care obligă companiile din România să înregistreze facturile emise în format XML pe portalul ANAF.
Geta Alecu a ocupat anterior poziția de Director la Direcția de Informatică-Raportări și Analiză în cadrul CEC Bank și Manager al Departamentului de Business Inteligence la Asseco SEE România. Din noua funcție, ea va avea ca principală responsabilitate diseminarea soluției în piață, va conduce proiectele și echipele de implementare și va gestionarea relația cu clienții.
Totodată, crearea noii poziții în cadrul companiei vine și ca urmare a dorinței de diversificare și completare a portofoliului companiei cu servicii premium de consultanță tehnică specializată.

După opt ani de la lansare și 16 implementări, produsul nostru vedetă, Elite Reporting Platform, este stabil, matur și foarte solicitat și aveam nevoie de o persoană care să înțeleagă foarte bine cultura inovației de la Reporting Center și care să poată susține ritmul alert al implementărilor pe care îl avem aici. O cunosc pe Geta de 13 ani și am încredere că poate duce mai departe viziunea pe care am construit-o la Reporting Center„, a declarat Elena Unciuleanu, fondator & CEO la Reporting Center.

Despre companie:
Reporting Center este o companie românească, fondată în 2015, care oferă soluții software de Banking Intelligence și Raportare către Autorități (BNR, EBA, ANAF, Ministerul de Finanțe) pentru piața bancară europeană, prin platforma Elite. Platforma a fost instalată în 12 bănci și patru instituții financiare non-bancare. Platforma în cloud este folosită și de  pentru raportarea SAF-T, e-Factura și interogările ANAF privind veniturile persoanelor fizice și juridice.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0