Rohde & Schwarz prezintă VNA-uri cu arhitectură multiport pentru măsurători de la 100 kHz la 40 GHz

Rohde & Schwarz prezintă VNA-uri cu arhitectură multiport pentru măsurători de la 100 kHz la 40 GHz

Noul R&S ZNBT40 de la Rohde & Schwarz este primul analizor de rețea vectorial (VNA) cu o banda largă de frecvențe de la 100 kHz la 40 GHz și până la 24 de porturi de testare integrate. Dezvoltatorii îl pot folosi pentru aplicații cum ar fi măsurătorile pe rețele de antene 5G. Arhitectura multiport nu este avantajoasă numai pentru testele pe componentele multiport, ci și pentru testarea simultană în producție a mai multor DUT pentru a crește capacitatea de producție. Rohde & Schwarz asigură performanțele specificate pentru până la 24 de porturi de testare cu R&S ZNBT40. De asemenea, a fost lansat si noul R&S ZNBT26 pentru măsurători de până la 26,5 GHz

Datorită gamei sale de frecvență de până la 40 GHz, producătorii de componente active și pasive pot utiliza noul analizor de rețea vectorial R&S ZNBT40 pentru o gamă largă de sisteme de comunicații multi-antenă (MIMO, SISO, MISO) inclusiv sisteme radar pentru sectorul A&D. Acest echipament este ideal pentru măsurători pe module frontend, matrice de antene și chip-uri beamformer pentru 5G NR. Acesta măsoară până la 24 de porturi de testare în același timp, permițând efectuarea măsurătorilor pe componentele multiport, precum și măsurătorile simultane paralele pe DUT multiple.

R&S ZNBT este în prezent singurul analizor de rețea vectorial multiport care poate măsura în spectrul de frecvență sub 300 kHz, făcându-l ideal pentru testele de specificație în conformitate cu diverse standarde precum USB-C.

R&S ZNBT permite utilizatorilor să efectueze teste de integritate pentru a verifica diafonia sau offsetul de lungime între linii sau pentru a detecta defecțiunile in cabluri. În funcție de sistemul de măsurat, R&S ZNBT40 este alegerea potrivită pentru măsurători în domeniile cercetarii, service-ului și mai ales în procesul de producție, unde se pot obține economii substanțiale de timp și cost prin efectuarea în paralel a până la 24 de măsurări.

Caracteristici de măsurare asigurate pe toate porturile de testare

Pe lângă măsurarea parametrilor S pe dispozitivele multiport, VNA-urile de tipul R&S ZNBT pot efectua măsurători de fază la pâna la 24 de semnale. Rohde & Schwarz asigură performanțele specificate pe toate porturile de testare ale R&S ZNBT. Utilizatorii pot conta pe stabilitatea măsurătorilor pe termen lung datorită caracteristicilor excelente de RF frunizate de instrument.

Noile analizatoare vectoriale de rețea multiport R&S ZNBT40 și R&S ZNBT26 sunt cele mai recente produse din familia R&S ZNBT, formată din R&S ZNBT8 – între 9 kHz până la 8,5 GHz, R&S ZNBT20 – între 100 kHz până la 20 GHz. Aceste analizoatore pot fi, de asemenea, echipațe cu până la 24 de porturi de testare integrate. Noul R&S ZNBT26 – 26,5 GHz și R&S ZNBT40 – 40 GHz sunt disponibile acum de la Rohde & Schwarz. Pentru mai multe informații, accesati linkul de mai jos:

www.rohde-schwarz.com/ad/press/znbt40

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0