SSIF Broker a lansat o platformă de tranzacţionare pentru pieţele externe

piatadecapitalEveniment marcant pentru investitorii atraşi de mirajul burselor. Începând de ieri, SSIF Broker le pune la dispoziţie o platformă de tranzacţionare pentru pieţele externe, ce oferă acces la peste 100 de piețe internaționale din 19 țări. Platforma este singura din România de tipul Multi-Market şi Multi-Asset. În contextul în acre România are o piaţă de capital ce oferă opţiuni de investire minimale, clienții SSIF Broker au de acum posibilitatea de a-și diversifica portofoliul cu o gamă largă de instrumente financiare de pe piețele bursiere din întreaga lume. Produsele ce pot fi tranzacționate prin intermediul noii platforme sunt: acțiuni, contracte futures, produse structurate, ETF-uri, CFD-uri, fonduri, opțiuni, warrant-uri, obligațiuni și indici.

”Noua platformă oferă un înalt grad de flexibilitate în utilizare, deoarece clienții au acces la toate clasele de active. Mai mult, cu ajutorul unei noi opțiuni, cei care tranzacționează pot vedea cel mai bun preţ disponibil pentru un activ financiar listat pe mai multe burse. Dorim ca în viitor să integrăm cele două platforme pe care le avem, cea externă și cea internă, pentru a oferi un instrument eficient și ușor de folosit pentru toate piețele”, a declarat, cu ocazia lansării platformei, Grigore Chiș, Director General SSIF Broker.

Platforma de tranzacționare externă lansată de SSIF Broker oferă avantajul introducerii direct în bursă a ordinelor de către client sau de către broker. Accesul clientului la platformă este permanent, prin intermediul interfeței web sau desktop. Cu ajutorul opțiunii Smart Routing, acesta poate alege cel mai bun preț disponibil pentru un activ financiar listat pe mai multe burse. Dacă este necesară, conversia valutară se realizează automat.
Lansarea platformei externe vine după ce la mijlocul anului trecut, SSIF Broker a lansat o versiune demo a platformei TRadis Workstation Pro, pentru tranzacțiile interne pe BVB și SIBEX, în acelaşi ecran. Dividendele pentru acţiunile externe deţinute vor fi virate în contul titularului în valoare netă, indiferent de ţara de provenienţă.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0