-->

tbi bank lansează un nou depozit în leipe 5 luni cu o dobândă record de 10%

tbi bank lansează un nou depozit în leipe 5 luni cu o dobândă record de 10%

Inflația în creștere reprezintă în prezent o provocare majoră la nivel global, dar mai ales în România, unde oamenii observă deteriorarea tot mai mare a valorii banilor și economiilor lor. Pentru a-i ajuta mai bine pe clienți să-și protejeze banii, tbi bank lansează un nou depozit pe 5 luni în leicu o dobândă record de 10%. În plus, banca a actualizat toate dobânzile pe termen scurt pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților existenți și a celor care au un orizont de economisire mai scurt.

Aceste mișcări se aliniază perfect cu strategia băncii de a fi cel mai bun loc pentru economiile oamenilor. tbi bank oferă acum mai multe scadențe, cu unele dintre cele mai bune dobânzi de pe piață, care încep de la 7% și ajung la 10%. Noul depozit pe 5 luni este disponibil atât pentru clienții online, cât și pentru clienții offline noi. Oferta este valabilă până la sfârșitul anului, iar detaliile pot fi găsite pe site-ul băncii sau în sucursale.

„În urma evenimentelor dinamice din acest an, majoritatea clienților români caută depozite pe termen scurt pentru a gestiona incertitudinea generală și pentru a se adapta mai bine la condițiile de piață aflate mereu în schimbare. În contextul unei inflații cu mult peste 10%, dorim să le oferim clienților noștri un instrument foarte eficient de atenuare a efectelor negative ale creșterii prețurilor. Cu dobânzile actuale pe care le oferim, în special cele aferente depozitelor pe termen lung, cliențiibănciipot obține un randament real si pozitivpentru economiile lor”, a spus Lukas Tursa, Senior VP, tbi bank.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0