UniCredit Bank și Endeavor își unesc forțele pentru susținerea dezvoltării și scalării startup-urilor românești

UniCredit Bank și Endeavor își unesc forțele pentru susținerea dezvoltării și scalării startup-urilor românești

UniCredit Bank și Endeavor România au pus bazele unui parteneriat strategic pentru susținerea startup-urilor cu impact pe termen lung. Această colaborare va facilita accesul la finanțare și resurse pentru companiile fondate de antreprenori români.

Endeavor România este o organizație de susținere a ecosistemului antreprenorial și a antreprenorilor cu impact, care valorifică rețeaua și resursele sale globale pentru a identifica și sprijini antreprenorii cu un potențial ridicat de scalare, în timp ce UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare din România, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. 

UniCredit Bank aduce expertiza sa financiară și rețeaua largă de clienți și parteneri, iar acest lucru poate oferi startup-urilor  oportunități semnificative de creștere și dezvoltare. Banca este cunoscută pentru angajamentul său în susținerea inovațiilor și a soluțiilor sustenabile, ceea ce face acest parteneriat un pas logic în extinderea acestor eforturi. Ca element al parteneriatului, UniCredit Bank va oferi servicii financiare adaptate nevoilor startup-urilor, incluzând soluții bancare specializate, posibilitatea de a accesa capital și îndrumare cu privire la planificarea și managementul financiar. De asemenea, UniCredit Bank va colabora cu Endeavor România pentru a oferi programe educaționale, precum și oportunități de  mentorat pentru fondatorii de startup-uri. 

CEO UniCredit Bank România, Mihaela Lupu, a spus:“Colaborarea noastră cu Endeavor România reafirmă angajamentul nostru de a susține antreprenorii inovatori. Combinând experiența noastră bancară cu rețeaua extinsă de suport, resurse și capabilități ale Endeavor ne propunem să contribuim la dezvoltarea durabilă a României. Dorim să ne aducem aportul la dezvoltarea unui mediu propice în care startup-urile pot prospera, asigurând-le resursele necesare dezvoltării.”

Endeavor România face parte dintr-o rețea globală care susține antreprenorii și companiile cu potențial ridicat de impact economic și scalabilitate. Expertiza Endeavor în mentorat, finanțare și accelerarea afacerilor este crucială pentru succesul startup-urilor din România în extinderea pe piețele regionale și globale. 

“Endeavor România este încântată să coopereze cu UniCredit Bank în vederea îndeplinirii misiunii noastre de a oferi antreprenorilor mijloacele necesare dezvoltării și de a cataliza impactul economic prin promovarea  antreprenorilor din România si a startup-urilor acestora”, a menționat Mihnea Crăciun, director general al Endeavor România. „Această colaborare strategică ne va permite să oferim suport și resurse celor mai promițătoare startup-uri din România, ajutându-le să fie cu un pas mai aproape de realizarea întregului lor potențial și generarea unui impact pozitiv durabil la nivel global.”

Tocmai de aceea acest parteneriat poate oferi resurse importante, o rețea relevantă, dar și oportunități de finanțare. Prin sinergia de expertiză și de resurse, această colaborare înseamnă angajamentul comun de a crește calitatea antreprenoriatului din România, de a stimula inovația ca rezultat al furnizării unui suport structurat și extensiv pentru startup-uri cu mare potențial de scalare. 

Acest tip de suport personalizat și accesul la un ecosistem mai larg de resurse va facilita accelerarea inovațiilor în tehnologie, expansiunea operațiunilor și a ariei de acoperire a startup-urilor românești, atât intern, cât și internațional.

Colaborarea stabilește fundația pentru consolidarea impactului economic, având ca scop îmbogățirea experienței și parcursului antreprenorial prin evenimente personalizate și promovarea continua a inovației alături de startup-uri, cu precădere cele active în domeniul tehnologiei.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0