UniCredit Consumer Financing: Creditul de Realizări Personale cu o dobândă anuală fixă începând de la 7,99%

UniCredit Consumer Financing: Creditul de Realizări Personale cu o dobândă anuală fixă începând de la 7,99%

Din dorința de a-și susține clienții, UniCredit Consumer Financing lansează o ofertă pentru produsele de creditare de nevoi personale fără ipotecă, în lei, cu dobânzi fixe – Creditul de Realizări Personale, cu reduceri de dobândă aplicate gradual, în funcție de tranșele de sume împrumutate și de îndeplinirea anumitor condiții. 

Astfel, dobânda anuală fixă poate ajunge până la un minimum de 7,99% pentru un Credit de Realizări Personale cu dobândă fixă pentru sume împrumutate între 120.000 și 150.000 de lei în condițiile: (i) încasării, la acordarea creditului și pe toată durata creditului, a veniturilor în cont deschis la UniCredit Bank (detalii despre Condiția de rulaj lunar pe www.unicredit.ro/credit), (ii) atașării unei asigurări de viață și (iii) refinanțării unui credit acordat de o altă instituție de credit/instituție financiară nebancară din România sau sucursale din România ale unor astfel de institutii straine sau achiziționării unui Card de Credit UniCreditCard Principal sau Premium.

Campania de promovare a Creditului de Realizări Personale cu dobânda anuală fixă de la 7,99%, este prezentă pe TV, radio, online, outdoor în București și a fost lansată începând cu data de 25 ianuarie 2023. Conceptul creativ al campaniei pornește de la ideea că în viață ai deja multe variabile, iar cu Creditul de Realizări Personale ai o variabilă în minus și mai multă liniște. Pentru nevoi, planuri sau pur și simplu idei fixe.

Sorin Drăgulin, Președintele Directoratului UniCredit Consumer Financing: „Încurajăm relațiile de parteneriat de lungă durată cu clienții noștri și ne dorim ca, atât prin oferta de produse, cât și prin calitatea serviciilor pe care le oferim, să fim compania financiară preferată a celor care intră în relație cu noi. De aceea, răsplătim, prin dobânzi reduse, clienții care își încasează veniturile într-un cont deschis la UniCredit Bank și aleg să refinanțeze un credit extern sau să achiziționeze și un card de credit de la UniCredit Consumer Financing”.

Detalii privind reducerile de dobândă promoționale și tranșele de sume împrumutate pot fi regăsite în orice sucursală UniCredit Bank și pe www.unicredit.ro/credit. 

Oferta de Credite de Realizări Personale este disponibilă atât în rețeaua de sucursale a UniCredit Bank, cât și prin intermediul InfoCenter UniCredit Bank (+40 21 200 2020 apel tarif normal în rețeaua fixă Orange Romania Communications; *2020 apel tarif normal în rețelele mobile Orange, RCS&RDS, Telekom Mobile, Vodafone). Pe site-ul www.unicredit.ro pot fi consultate mai multe detalii pentru Creditul de Realizări Personale. 

Exemplu reprezentativ:

Credit de Realizări Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate*) prin UniCredit Bank S.A. (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), de 120.000 Lei, pe 60 luni, în rate egale, rata dobânzii anuală fixă de 7,99%/ 7,99%/ 9,99%, cu asigurare de viață cu prima de asigurare unică finanțată* (adaugată la valoarea creditului, rezultând o valoare împrumutată de 127.200 lei)/ cu asigurare de viață cu prima de asigurare lunară**/ fără asigurare de viață, comision analiză dosar 420 Lei, comision lunar administrare cont curent la UniCredit Bank S.A. 10 Lei (pentru un cont ce face parte din Oferta standard pentru serviciile de plată cont curent și tranzacții oferită de Bancă), rata lunară 2.602,04 Lei/ 2.575,15 Lei (ambele rate include și costul asigurării de viață)/ 2.576,40 Lei, valoarea totală platibilă 156.122,09 Lei/ 154.508,77 Lei/ 154.584 Lei, DAE 8,88% (calculată la valoarea totală împrumutată de 127.200 Lei)/ 11,13%/ 11,15%.  

Oferta de dobândă exemplificată de 7,99%/an presupune încasarea lunară a veniturilor în contul deschis la UniCredit Bank, 1) o valoare totală a creditului de minimum 120.000 Lei și 2) refinanțarea unui credit acordat de o altă instituție de credit/ instituție financiară nebancară din România/de sucursale din România ale unor astfel de instituții străine sau achiziționarea unui card de credit UniCreditCard Principal sau Premium si 3) achiziționarea unei asigurări de viață. Pentru acordarea creditului trebuie încheiat un contract de cont curent cu UniCredit Bank (“Banca”), în cazul în care clientul nu deține deja unul. Costurile contului curent se percep separat de către Bancă, în funcție de produsul ales. Detaliile privind condițiile de încasare a veniturilor și produsele de credit și de asigurare de viață ce pot fi atașate pot fi găsite pe www.unicredit.ro/credit.

Asigurarea de viață este emisă de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, în calitate de agent de asigurare auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078 si este un produs optional, produsul de credit putând fi acordat si fara o asigurare de viata atasata în conditii de costuri diferite.

*Prima unică de asigurare de viață finantața de împrumutator este de 7.200 Lei, calculată ca procent de 0,1% din valoarea creditului de 120.000 Lei și înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni, rezultând o valoare împrumutată de 127.200 Lei. Costul finanțării de către Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 1.613,37 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobânzii de 7,99%/ an la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare.

**Prima lunară de asigurare este de 120 de lei, calculată ca procent de 0,1% din valoarea creditului din exemplul de mai sus. Nu există cost de finantare asigurare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0