Utilizatorii de carduri business BRD îşi pot recupera TVA-ul pentru plăţile extern

banci2Utilizatorii de carduri de business emise de BRD îşi pot recupera TVA-ul aferent plăţilor efectuate în străinătate, prin intermediul unui site dedicat (http://www.brd.vat.taxback.com), anunţă BRD.

BRD şi Taxback.com organizează, între 1 februarie şi 31 iulie 2013, o campanie de activare a cardurilor business, prin oferirea unui comision redus la recuperarea TVA plătită transfrontalier.

“Am lansat campania din dorinţa de a stimula clienţii să utilizeze mai des cardurile business în străinătate, în detrimentul numerarului, acestea fiind cele mai potrivite instrumente de plată. În acelaşi timp, dorim să ne fidelizăm clienţii şi să le oferim posibilitatea de a recupera TVA transfrontalieră în condiţii preferenţiale şi cu efort minim”, a declarat Alina Iosep, Directorul Direcţiei de Management Produse Corporate şi IMM din cadrul BRD.

La sfârşitul anului 2011, BRD-Groupe Société Générale şi Taxback.com au lansat un parteneriat strategic dedicat posesorilor de carduri business emise de BRD, prin intermediul căruia aceştia beneficiază de serviciul de recuperare a TVA plătită pentru cheltuieli de afaceri în 36 de state din întreaga lume. De la lansarea serviciului şi până în prezent, valoarea recuperărilor de TVA se ridică la 215.000 de euro, iar media lunară a numărului de vizitatori pe pagina web dedicată, www.brd.vat.taxback.com, a fost, în 2012, de 14.800.

Recuperarea TVA se poate realiza pentru o gamă variată de cheltuieli, precum participări la târguri şi conferinţe, mese la restaurant, cazare şi protocol, transport, combustibil şi servicii conexe, costuri publicitare,  materiale promoţionale şi multe altele.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0