-->

Vitantis Shopping Center, cumpărat de Omer Susli

Vitantis Shopping Center, cumpărat de Omer Susli

Unul dintre liderii pe piaţa imobiliară autohtonă, Praktiker Real Estate România, condusă de omul de afaceri Omer Susli, şi-a dezvoltat portofoliul de proprietăţi prin achiziţionarea unuia dintre cele mai mari parcuri comerciale din Bucureşti, mai exact Vitantis Shopping Center (Sos. Vitan-Barzesti nr. 7A).
Noua achiziţie reprezintă un important centru comercial de aproximativ 50.000 metri pătraţi construiţi pe aproximativ 80.000 metri pătraţi de teren. Vitantis Shopping Center reprezintă un punct de atracţie pentru bucureşteni şi nu numai, prin prisma paletei largi de servicii şi produse oferite de importanţi retaileri precum: Brico Depot, La Cocos, Casa Rusu, Homefit, Proges, Arenele LaserMaxx.
Această achiziţie se alătură unor alte recente tranzacţii în centre comercial situate în diverse oraşe din România. În Râmnicu Vâlcea, Omer Susli a achiziţionat un magazin în care îşi desfăşoară activitatea unul dintre cei mai mari retaileri de food, Lidl România. În Tulcea, se află şi un retail park în care comunitatea locală beneficiază de produsele şi serviciile marilor retaileri precum Lidl, Altex şi Jysk. În Drobeta Turna Severin se află mall-ul Fortuna Shopping Center, unde se regăsesc Penny, Pepco, Jysk, Romstal, Poşta Română, Bardy Auto, Kava, Mistral etc.
În Bârlad, Omer Susli a achiziţionat un magazinin care îşi desfăşoară activitatea comercială Lidl România, precum şi una dintre cele mai bine cotate benzinării, Mol, iar în Bistriţa a construit primul şi cel mai important centru comercial, Bistriţa Retail Park, ce vine în întâmpinarea clienţilor cu numeroşi retaileri, printre care se număra Carrefour, Decathlon, Lem’s, Jysk, Sportisimo, Top Shop.
Totodată, Praktiker Real Estate România a regândit structura magazinului din Focşani. În prezent, în această locaţie se afla retailerul Homelux, specializat în comerţul cu amănuntul al mobilei, şi Lidl România. În plus, această locaţie se extinde pentru a-i face loc unui alt retailer important pe piaţa din România şi nu numai.
Deşi contextul social economic la nivel mondial nu este tocmai favorabil, omul de afaceri Omer Susli continuă investiţiile şi contribuie la dezvoltarea economiei din România.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0