Vivendi vinde către I3CP Holdings participaţia la City Insurance

Vivendi vinde către I3CP Holdings participaţia la City Insurance

Vivendi International, acţionarul City Insurance, a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că a încheiat un acord cu I3CP Holdings BV pentru vânzarea întregii sale dețineri în filiala sa de asigurări City Insurance Romania. Tranzacția a fost aprobată de Consiliul de administrație al Vivendi și este supusă condițiilor obișnuite, inclusiv aprobări de reglementare de către autoritățile competente din România. Se preconizează că tranzacția se va încheia în trimestrul al treilea al anului 2021.

Cu sediul central în București, City Insurance Romania este cea mai mare companie de asigurări din România, catalogată după numărul de clienți și volumul de prime subscrise, dominând segmentul auto, cu precădere cel de RCA. Asigurătorul are active totale de peste 700 de milioane de euro şi prime subscrise de peste 500 de milioane de euro.

De partea cealaltă, I3CP este un investitor axat pe ECEEMEA, cu sediul în Olanda, concentrat pe definirea următorului ciclu de creștere durabilă în sectoarele asigurărilor, reasigurărilor și gestionării activelor și fintech. Părțile interesate și afiliații I3CP gestionează peste 15 miliarde EUR. I3CP are birouri în Amsterdam și Atena.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0