Vladimir Catanescu şi Adrian Melinte, în conducerea BCR Leasing IFN

Vladimir Catanescu şi Adrian Melinte, în conducerea BCR Leasing IFN

Au fost operate numiri noi în cadrul echipei de conducere a BCR Leasing, unul dintre cei mai dinamici jucători din industria de profil din România. Caracterul de trend setter  al companiei a fost recunoscut în mod oficial în multe rânduri de către revista Piața Financiară care i-a acordat o multitudine de premii și distincții de-a lungul anilor.

Astfel, începând cu data de 01 octombrie, Directoratul BCR Leasing IFN va avea o nouă componență. Pe de o parte Vladimir Cătănescu va prelua funcţia de Membru coordonator al liniei funcţionale Risc Management.

Pe de altă parte, Adrian Melinte a prelua funcţia de Membru coordonator al liniilor funcţionale Financiar şi Operaţiuni. Atât Vladimir Cătănescu (foto sus, în articol) care a condus Departamentul Analiza Creditare din cadrul Direcţiei Reţea Corporate, cât şi Adrian Ştefan Melinte  (foto jos, în articol) care a condus Departamentul Retail Controlling din cadrul Direcţiei Controlling, fac parte din echipa BCR şi au acumulat o bogată experienţă în managementul riscului şi cel financiar, participând în numeroase proiecte şi iniţiative ale băncii. Aceştia i-au înlocuit pe Nicoleta Tomescu şi Mihai Tașulea, ale căror mandate s-au încheiat.
*Mulţumesc echipei de management ce a asigurat întărirea poziţiei financiare a companiei până în prezent. BCR Leasing a parcurs paşi importanţi în consolidarea activităţii şi a poziţiei sale pe piaţa de leasing. Mandatul noii echipe este unul foarte ambiţios şi, sunt convins, cu perspective solide de succes: continuarea investiţiilor în proiecte de infrastructură IT, mobilitate şi dezvoltarea parteneriatelor* a declarat Vlad Vîtcu, CEO al BCR Leasing (foto sus).
BCR LEASING IFN este prezenta pe piaţa romanescă a leasingului din 2001, ca subsidiara a Băncii Comerciale Romane, parte a grupului financiar central-european ERSTE Group. Compania oferă o gamă extinsă de servicii de leasing financiar.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0