Zitec a dezvoltat noul site CardAvantaj.ro

Zitec a dezvoltat noul site CardAvantaj.ro

Producătorul local de aplicații online Zitec anunţă dezvoltarea noului site www.cardavantaj.ro dedicat informării clienților Credit Europe Bank despre beneficiile oferite de cel mai popular card de cumpărături în rândul românilor prezent pe piața locală de 12 ani. În plus, noul portal oferă informaţii personalizate în funcţie de locaţia clienţilor din întreaga ţară.

Noul site www.cardavantaj.ro dezvoltat de către Zitec dispune de o serie de îmbunătățiri care vin în ajutorul celor peste 300.000 de posesori ai produsului CardAvantaj, permiţându-le acestora să acceseze și să filtreze informațiile relevante oferite de rețeaua care cuprinde peste 9.500 de locații partenere.

Astfel, conținutul site-ului www.cardavantaj.ro este acum personalizat în funcție de zona din care este accesat de către clienții finali. Spre exemplu, dacă un client accesează din Bacău portalul dezvoltat de producătorul local de aplicații online, atunci acesta va vedea rapid care sunt comercianții care acceptă plata prin Card Avantaj în proximitatea sa geografică.

Vizitatorii site-ului au, totodată, posibilitatea de a filtra campaniile CardAvantaj active în acel moment în funcție de nume, domeniu de activitate, oraș și număr acceptat de rate, iar magazinele partenere în funcție de nume, localitate, domeniu de activitate și de centrul comercial în care acestea sunt amplasate. În noua platformă sunt incluse şi informații despre sucursalele și bancomatele Credit Europe Bank de pe teritoriul României și, o secțiune specială, pentru acces la internet banking.

“Îmbunătățirile aduse odată cu lansarea noului portal CardAvantaj sunt orientate, în primul rând, spre obținerea unei experiențe plăcute a utilizatorului final. Astfel, site-ul oferă acum o mai bună navigare, fiind mult mai intutiv pentru clienţi”, a declarat Alexandru Lăpușan (foto), CEO al Zitec.

În plus, prin intermediul noului site dezvoltat de Zitec pentru CardAvantaj, persoanele interesate de acest produs pot afla mai multe detalii despre beneficiile pe care le pot obține și chiar se pot înscrie pentru a obține un astfel de card prin care pot face cumpărături cu plata în rate, fără dobândă. De asemenea, prin noua platformă, orice client CardAvantaj poate recomada produsul unui prieten şi astfel poate primi bonusuri dacă acesta devine posesor de CardAvantaj.

În cadrul acestui proiect au lucrat 5 specialiști Zitec folosind framework-ul PHP Symfony2. Noul site poate fi gestionat mult mai ușor inhouse, de către client, iar informațiile legate de comercianți și campanii sunt actualizate prin integrarea cu sistemele de gestiune bancară folosite de către Credit Europe Bank, crescând foarte mult acuratețea informațiilor prezentate clientului.

Zitec este una dintre companiile lider în industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse şi aplicaţii online complexe, precum și servicii de online marketing.

Cu un ritm de creștere anual susținut, afaceri de 4,5 milioane euro în 2015 și circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elveția, Italia sau Olanda, succesul Zitec este confirmat şi pe plan local prin referinţele primite din partea unor clienţi de top, precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion, Depanero, Vector Watch sau Network One Distribution.

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse și servicii pentru persoane fizice, IMM-uri și corporații, prin intermediul unei rețele alcătuite din 57 de sucursale, agenții și puncte de lucru, precum și prin canale alternative de distribuție: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet și Phone Banking.

În 2013, Credit Europe Bank (România) S.A. a aniversat 20 de ani de prezență pe piața locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial și Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) și apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele Credit Europe Bank România.
Banca a încheiat anul 2015 pe poziţia 16 în sistemul bancar naţional, etalând active de 4,54 miliarde lei şi deţinând o cotă de piaţă de 1,2%.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0