Biriş Goran a asistat Zeus International în achiziția unui număr de trei hoteluri în București

Biriş Goran a asistat Zeus International în achiziția unui număr de trei hoteluri în București

Biriş Goran a reprezentat cu succes Zeus International, clientul său de o lungă perioadă de timp, în achiziția unui portofoliu de trei hoteluri în București, România. Cele trei proprietăți sunt hotelurile Venezia, Opera și Central situate în jurul Parcului Cișmigiu în apropiere de centrul istoric al orașului, în mijlocul zonei culturale și comerciale.
Echipa Biriș Goran a fost coordonată de Teodora Moțatu (partener M&A) și Mariana Signeanu (partener în cadrul practicii de Finance), asistate de Corina Celmare și Bogdan Nițulescu (asociați în cadrul practicilor de Corporate și Finance).
Teodora Moțatu a declarat: „Ne face o deosebită plăcere că am asistat Zeus International într-o tranzacție care a dus la creșterea portofoliului clientului nostru și extinderea acestuia pe o piață foarte competitivă. A fost o tranzacție complexă, cu termene scurte, care a implicat mai multe jurisdicții și suntem recunoscători pentru încrederea acordată de Zeus International”, iar Mariana Signeanu a adăugat: „Achiziția acestui portofoliu de hoteluri, la aproape șase ani de la momentul la care am asistat Zeus International la intrarea pe piața locală, este dovada vie a experienței și maturității echipei noastre, precum și a capacității noastre de a gestiona și soluționa aspectele juridice, comerciale, bancare și fiscale într-un context tranzacțional dificil.”
Haris Siganos, Președinte și CEO în cadrul Zeus International a declarat: „Suntem extrem de mândri de această achiziție care accelerează strategia Zeus International cu privire la extinderea și diversificarea portofoliului nostru. Mulțumim echipei Biriș Goran și în special echipei M&A pentru asistența oferită și expertiza ridicată asociată acestei tranzacții și rămânem încrezători că vom avea același succes precum în celelalte proiecte ale noastre.”
Biriş Goran este o societate de avocatură de business înființată în 2006, cu o echipă formată din peste 45 de avocați și consultanți fiscali. Biriș Goran oferă servicii de avocatură de business cu accent deosebit pe taxe, real estate, drept societar, achiziții și fuziuni, concurență, litigii, dreptul muncii, protecția datelor și insolvență. Biriș Goran și echipa sa au fost incluse cu regularitate printre cele mai bune firme de avocatură din România de ghiduri precum Chambers Europe și European Legal 500.
Zeus International este o societate de management hotelier, cu o perspectivă de viitor, care construiește hoteluri cu o estetică unică, orientate spre cele mai ridicate standarde pentru oaspeți. Cu birouri în Atena, Milano, București, Nicosia și Sofia, Zeus International și-a clădit o reputație în rândul celor mai importante societăți de management hotelier din Grecia și din toată Europa de Sud, cu peste 3.500 de camere în 22 de hoteluri din 5 țări diferite. Expansiunea Zeus International va continua cu alte hoteluri care vor fi inaugurate în 2021 și la începutul anului 2022.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0