O nouă ediție a Galei „Femei care schimbă România”

O nouă ediție a Galei „Femei care schimbă România”

Premiile acordate de către revista Piața Financiară în cadrul acestei Gale sunt un omagiu adus femeii şi totodată un argument suplimentar în sprijinul diversităţii de gen de care orice companie are nevoie în top management.

Mihai Săndoiu, directorul revistei Piața Financiară a deschis această nouă ediție a galei.

„Îmi face o deosebită să pot deschide astăzi, 24 martie 2021, o nouă ediție a Galei „Femei Care Schimbă România”, organizată de FIN TEAM ADVERTISING şi revista Piaţa Financiară, în acest deja bine cunoscut sistem hibrid, prezență fizică sau online, și vă pot spune că sunt onorat să mă aflu în prezența dumneavoastră, a unor personalități feminine aflate în primele rânduri la conducerea unor importante firme și instituții din România.

În martie, anul trecut, am avut un extraordinar eveniment din seria Galei „Femei Care Schimbă România”, când prezența plină de empatie și curaj a multor personalități feminine din fruntea unor societăți, instituții și firme cunoscute și recunoscute pentru rezultatele lor, a dat strălucire acestei gale. Speram, cu toții, ca epidemia să treacă, dar din păcate criza sanitară s-a adâncit și a devenit o prezență nedorită chiar și astăzi. Dar suntem optimiști!

Sigur, pandemia a avut efecte negative asupra economiei, asupra vieții sociale, asupra familiilor, a limitat comunicarea iar antreprenoriatul și leadeship-ul au fost puse la grele încercări. Credem în continuare că femeile care au responsabilități de conducere, de factor decizional, de factor de schimbare și inovare, s-au descurcat mai bine decât bărbații. Cine nu crede că femeile au devenit în aceste zile adevărate eroine nu trebuie decât să arunce o privire în spitale, căminele de bătrâni şi supermarketuri. Sau spre ţări guvernate de femei, unde criza coronavirus este adesea mai bine gestionată decât în ţări guvernate de bărbaţi.

Așa că vom continua să promovăm și să onorăm femeile care prin tot ceea ce fac, acasă, la serviciu, în comunitate, pun umărul la schimbarea în bine a României și contribuie din plin la resetarea ei după această perioadă de criză sanitară.”

Ca de obicei, în deschiderea Galei, au vorbit invitați de excepție, care au fost pentru toți cei prezenți în persoană sau prin online, o surpriză și o prezență extrem de plăcută.

Au urmat expunerile invitaților:  Anca Dragu, prima femeie din România care a devenit Preşedinte al Senatului; Tova Ben – Nun Cherbis, președinta Fundației Reut și a Complexului educațional Lauder-Reut, Florentin Ţuca,  managing partner în cadrul firmei de avocatură – Ţuca, Zbârcea & Asociaţii, Felix Tătaru, preşedintele-fondator al GMP Group, unul dintre cele mai importante şi premiate grupuri de comunicare de pe piața locală.

Distinsele premiante ale Galei „FEMEI CARE SCHIMBĂ ROMÂNIA”, ediția martie 2021, au fost următoarele:

Anca Dragu, Președinte, Senatul României

Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv, Salvați Copiii România

Simona Constantinescu, CEO, Ana Hotels

Steliana Moraru, Head of Digital Transformation pentru OTP Leasing, OTP Group

Rucsandra Hurezeanu, Fondator / CEO Ivatherm

Cristina Man, Fondator și General Manager, Valoris Center

Irina Măndoiu, CEO,  Policolor-Orgachim Group

Mihaela Ioana Bîciu, CEO, Tradeville

Tova Ben Nun-Cherbis, Președinte și Fondatoare, Complexul Educațional Laude-Reut

Maria Grapini, Membru al Parlamentului European

Luminița Runcan, Director General Adjunct Chief Risk Officer (CRO), Banca Transilvania

Maria Ghețea, Operations Director, OTP Bank

Loredana Apreutese, General Manager, International Alexander

Adela Smeu, CEO, Brico Dépôt România

Manuela Irina Pătrășcoiu, Director general, Compania Naţională de Investiţii (CNI)

Mihaela Virginia Toader, Administrator public, Consiliul Județean Ilfov

Diana Iluț, General Manager, SFARA TOURS

Irina Schrotter, Antreprenor

Silvia Uscov, Managing Partner, USCOV | Attorneys at Law

Alina Radu, Partener, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen

Alina Timofti, Partener, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen

Georgeta Clinca

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0