Crédit Agricole Bank România lansează o ofertă unică pentru agricultură

Crédit Agricole Bank România lansează o ofertă unică pentru agricultură

Crédit Agricole România anunţa lansarea unei noi linii de business destinată segmentului agricol, precum şi un nou portofoliu “all inclusive” de produse şi servicii.
Oferta CĂ România este o noutate pentru piaţa financiară autohtona, reprezentând raportul perfect dintre nevoie şi oferta de creditare, abordare care, cu siguranţă, o va transforma într-un punct de referinţă pentru sectorul agricol.
Oferta financiară de la CĂ România se adresează fermierilor profesionişti şi răspunde necesitaţilor lor într-un mod global, echilibrând nevoile lor de finanţare cu perioada de creditare, tipul garanţiilor şi costurile lunare.
Bazându-ne pe experienţa de peste 130 de ani a Grupului Crédit Agricole în finanţarea fermierilor, oferta noastră este unică prin faptul că este singura care a fost gândită plecând de la ciclul agricol. Prin urmare portofoliul nostru de zece produse oferă soluţia potrivită la momentul potrivit, aceasta coordonare fiind esenţială pentru succesul programului de producţie.
Prin accesarea uneia dintre soluţiile noastre financiare pe termen scurt, mediu său lung, fermierii pot să-şi finanţeze la timp achiziţia de seminţe, pesticide, îngrăşăminte etc sau pot să-şi procure echipamente sau maşini, să cumpere teren sau să-şi prefinanteze subvenţiile APIA.
“Avantajele pe care le prezintă oferta noastră sunt evidente, aducându-le fermierilor costuri mai mici, soluţii de creditare personalizate, finanţare pe perioade mai lungi de timp şi un nivel redus de presiune financiară. Am testat deja potenţialul ofertei noastre de finanţare pentru agricultură şi am fost încântaţi să vedem entuziasmul şi mai ales interesul fermierilor faţă de produsele noastre.” a declarat Luc Beiso, CEO Crédit Agricole România.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0