Raiffeisen Bank lansează un nou credit imobiliar cu dobândă fixă pe primii 7 ani

Raiffeisen Bank lansează un nou credit imobiliar cu dobândă fixă pe primii 7 ani

Raiffeisen Bank lansează creditul imobiliar în lei cu dobândă fixă în primii 7 ani (dobânda 5,25% pe an pentru clienţii de casă; 5,5% pentru clienţii standard) şi avans pornind de la 20%, anunţă insituţia bancară într-un comunicat.

Produsul poate fi acordat şi cu dobândă variabilă, pentru clienţii care solicită acest tip de dobânda (ROBOR la 3 luni + 3% pentru clienţii de casa; ROBOR la 3 luni + 3,25% standard).

Ne-am preocupat să gasim o soluţie de creditare imobiliară în aşa fel încât să protejăm şi clienşii, şi banca de riscurile care pot apărea în contextul legislativ şi economic actual. Posibilitatea de a avea dobândă fixă timp de 7 ani protejează clientul în toată această perioadă de variaţiile dobânzii, ţinând cont că ROBOR e la un minim istoric acum. În acelaşi timp, ne-am preocupat să oferim clienţilor o alternativă viabilă la creditul Prima Casa”, a spus Vladimir Kalinov, vicepreşedinte Aria Retail, Raiffeisen Bank.

Noul credit imobiliar este oferit în toate agenţiile Raiffeisen Bank, cu un avans diferenţiat, ţinând cont de indicatorii imobiliari şi economici ai zonei: dinamica pieţei imobiliare, concentrarea de proiecte imobiliare, potenţialul de creditare sau nevoia de credite, se mai arată în comunicat.

Oraşele mari şi nu numai, cele care cumulează în cea mai mare măsură factorii enumeraţi anterior, beneficiază de un avans de 20% pentru creditele acordate pana la 30 de ani. Avansul maxim solicitat de bancă poate ajunge la 45%, iar perioada maximă pe care se poate acorda creditul este de 30 de ani. Suma acordată este între 5.000 şi 300.000 de euro, echivalent in lei.

Informatii despre noul credit imobiliar, împreună cu lista localităţilor în care se solicită avansul minim de 20%, se găsesc pe site-ul: https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/credite/credite-imobiliare/credit-imobiliar/; https://www.youtube.com/watch?v=CZG7bZxngkM.

Raiffeisen Bank deserveşte aproximativ 2 milioane de clienţi persoane fizice, 96.000 IMM-uri şi 8.000 de companii. Reţeaua Raiffeisen Bank numără peste 480 de unităţi în toată ţara, peste 1.100 de ATM-uri, aproximativ 14.000 de EPOS-uri şi 120 de MFM (automate multifuncţionale).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0