tbi bank și furnizorul de utilaje agricole RURIS susțin împreună de 14 ani dezvoltarea sectorului agricol din România

tbi bank și furnizorul de utilaje agricole RURIS susțin împreună de 14 ani dezvoltarea sectorului agricol din România

tbi bank, una dintre cele mai dinamice instituții financiare din Estul Europei, anunță că, împreună cu RURIS, furnizor important de utilaje agricole, colaborează de 14 ani pentru a oferi soluții financiare de ultimă generație companiilor din sectorul agricol, contribuind astfel la dezvoltarea acestui domeniu esențial pentru economia românească.

„Sectorul agricol din România are mare nevoie de soluții de finanțare eficiente, care să ajute companiile să evolueze într-un domeniu esențial pentru întreaga economie. Suntem bucuroși că, de 14 ani, împreună cu partenerul nostru RURIS, am reușit să avem o contribuție importantă la evoluția acestui sector”, a declarat Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.  

În cadrul acestui parteneriat, tbi și RURIS și-au unit expertiza pentru a oferi fermierilor, dar și celor care se ocupă de întreținerea curților și grădinilor, soluții de plată eficiente și convenabile, pentru a deveni mai performanți în activitatea lor și a-și atinge obiectivele. 

„De 30 de ani, oferim soluții accesibile tuturor segmentelor de clienți, indiferent de nivelurile de venituri. Prin parteneriatul nostru cu tbi, oferim opțiuni de plată în rate și am dezvoltat oferte personalizate, reafirmând focalizarea noastră strategică asupra satisfacției și nevoilor clienților. Viziunea noastră comună pentru inovație, soluții centrate pe client și bunăstarea clienților noștri ne țin motivați să continuăm această călătorie extraordinară alături de tbi bank. În plus, oferim clienților noștri un serviciu gratuit de asamblare și punere în funcțiune, disponibil la magazinele partenere RURIS, indiferent de locul de cumpărare, cu scopul de a oferi o experiență personalizată și de înaltă calitate”, a explicat CEO RURIS, Cătălin Stroe.

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Felicitări lui tbi Bank și partenerului său RURIS pentru colaborarea de 14 ani de care beneficiază sectoarele agricole din România. Acest parteneriat a avut un impact major asupra specialiștilor din domeniu, oferindu-le soluții de plată eficiente și convenabile, ceea ce contribuie la dezvoltarea și prosperitatea lor. Apreciem și serviciul gratuit de asamblare și punere în funcțiune oferit de RURIS, care ajută la o experiență de cumpărare personalizată și înaltă calitate.

  • DISQUS: 0